Rörservice

Rörbolaget erbjuder allt du behöver inom rörmokeri och VVS på Åland. Ni får en prisvärd rörservice som ser till att det alltid är lagom varmt hemma hos dig och att varmvatten, kallvatten och avlopp fungerar som det ska.

Värmesystem

Vi är specialister på värme!
Rörbolaget erbjuder installation och reparation av alla sorters värmepumpar, luft/luft, luft/vatten, frånluftsvärmepumpar, och bergvärmepumpar. Vi installerar, servar och reparerar även övriga uppvärmningssystem, såsom pannor, värmeväxlare, golvvärme, radiatorsystem med mera.

Installation

Vi utför installations- och ombyggnadsarbeten i t.ex bostäder, kontor och affärslokaler på Åland. Vi hjälper er vid nybyggnation, exempel på arbeten vi utför är anläggning av vatten- och avloppssystem, värmesystem, kylsystem och ventilationssystem.

Luftkonditionering

Rörbolaget Åland är experter på kyla. Luftkonditionering ger skön svalka och behagliga temperatur året runt. Vi installerar kylsystem i alla typer av fastigheter som t.ex bostäder, kontor och affärslokaler. Har ni för varmt inne är det ett klokt val att kontakta oss!